Мейвезер-Майдана & Бредлі-Пакьяо 2

Давненько мене ж не було! Багато цікавого відбулося, але зараз я цього торкатися не буду а поділюся думками на рахунок двох мегафайтів цієї весни: Бредлі-Пакьяо 2 & Мейвезер-Майдана які відбудуться 12-го квітня і 3-го травня відповідно.
Для початку хочу сказати що для MY SWEET BOXING виповнився ОДИН РІК! Один рік я ділюся своїм баченням боксу.  Не кожну подію я описую, але стараюся найбільш важливі і цікаві події коментувати. Хизуватися поки що нічим, але головну ціль, а це ділитися враженнями від боксу, я виконую постійно, як і в твіттері так і тут!
Отже безпосередньо до боксу. Коли стало відомо що домовляються про поєдинок Бредлі і Пакьяо, я сильно зацікавився, навіть сильніше ніж за поєдинок Флойда і Маркоса. Тому що від того часу коли вони провели свій перший поєдинок багато чого змінилося, хоч часу минуло не так і багато, головне змінився Манні, кірм 2-ох років які пішли на користь молодого Бредлі, Пакьяо програв жорстоким нокаутом від Маркеза, тепер на користь Тімоті буде ще і цей фактор. Їхній перший поєдинок  був рівним, з невеличкою перевагою Манні Пакьяо, це думка світової спільноти, а думка суддів була перемога Бредлі, на мою думку нічия не поганий результат цьому поєдинку! Рішення суддів визвало бурю негативних емоцій, і ця буря ще довго не вгасала, і щоб розвіяти її повністтю через майже 2 роки вирішено було влаштувати матч-реванш! Промоутером цих бійців є Боб Арум, тож влаштувати другий поєдинок було не важко, більше того, є теорія що Арум навмисне зробив так щоб судді відали перевагу для Тіма щоб згодом влаштувати МЕГА РЕВАНШ!!! доволі хитро задумано, тим паче що Бредлі ще до першого поєдинку носив плакати з надписами "Бредлі-Пакьяо 2".
Шанси на перемогу рівні у обох бійців, якщо перед першим поєдинком шанси у Бредлі були не великі, то тепер, це вже друга справа. Тімоті переміг того самого Хуана Мануеля Маркеза, а Манні переміг Ріоса в Китаї, рівень Маркеза і Ріоса порівнювати не можна, це знову ж таки на користь американця. В першому поєдинку Пакьяо наносив дуже багато ударів, але і дуже багато не попадав, заслуга в цьому Бредлі. Думаю Тім і цього разу буде відмінно фізично підготовлений, що дозволить йому відмінно працювати ногами і корпусом. Так само і філіпінець буде добре підготовлений і буде наносити багато ударів, постійно пресингувати, швидко рухатися по рингу. Так хто ж переможе? Тут потрібно правильно поставити питання. Судді можуть бути заангажовані, все ж таки Арум буде влаштовувати цей вечір боксу, а от глядачів не обманиш. Думаю Бредлі переможе у дуже рівному бою, а судді можуть вирішити по-своєму, за НИХ я не ручаюся! Бій буде дуже рівний, Пакьяо буде побоюватися того правого удару який він пропустив від Маркеза, а Тімоті Бредлі буде на підйомі після перемоги над тим самим Маркезом. Мій прогноз Бредлі SD(розділеним рішенням суддів).
Кожне повернення Флойда на ринг визиває великий інтерес по всьому світу. Наразі цей поєдинок не такий цікавий як попередні, все ж таки Маркос не Канело, але це не важливо оскільки Майдана це той самий боксер який переміг зіркового Едрієна Бронера, і тут ще не все, по збігу обставин "Проблема" Бронер дуже схожий по стилю на Мейвезера молодшого, саме через ці обставини Мейвезер-Майдана є дуже актуально! 
Маркос Майдана свої важливі поєдинки програвав Девону Александеру, Андрію Котельнику і Аміру Хану. З важливих перемог, перемога над Віктором Ортісом і Бронером. Про поєдинок аргентинського нокаутера і Бронера можна прочитати тут. 
Прогноз на цей поєдинок зробити не важко, це буде перемога Флойда Мейвезера мл. і схожість стилей Бронера з Флойдом не допоможуть для Маркоса, Флойд його перебоксує! Майдана заявляє що прийшов час для Мейвезера програти, може і прийшов, але це не для Маркоса вирішувати, ця здобич йому не по зубам. Взагалі мені подобається Маркос - позитивний і без лишніх понтів.
Надіюся поєдинки будуть яскравими!
Моя перша стаття називалася "Бернард Хопкінс ЧЕМП В 48 РОКІВ", а найбільш популярна стаття це "Кращі фільми присвячені боксу" Мир Всім!

Коментарі