Деонтей УАЙЛДЕР - Луїс ОРТІЗ. Ведуться переговори!

Американець Деонтей Уайлдер(38-0, 37 КО) чемпіон WBC у суперважкій вазі, перебуває на попередніх переговорах з Луїсом Орітзом, щоб повести поєдинок в Брукліні, на Барклейс Центр, Нью-Йорк, Showtime. Найбільш вірогідно 4-го листопада, хоча може бути і жовтень.
Головна затримка Бермейн Стіверн, він являється обов'язковим претендентом WBC.
Зрозуміло що телебачення не зацікавлене ​​в Уайлдер-Стіверн, і не в останню чергу тому що Деонтей переконливо переміг Стіверна в 2015 році.
Для того щоб Уайлдер-Ортіз відбувся,  потрібно дати відступних для Бермейна, щоб той відказався від своїх намірів змагатися за титул, в такому випадку WBC не буде проти.
Луїс Ортіз (27-0, 23 КО) отримав тайтлшот перемігши Брайана Дженнінгс в грудні 2015 року.
Ортіз являється одним з найбажаніших суперників для Уайлдера, який після перемоги над Стіверном не може похизуватися опозицією.
"Розкажіть всім моїм прихильникам, - сказав Уайлер, - Моїм пішоходним солдатам моїм нападникам та моїм ненависникам. Це лише питання часу. Я знаю, що ви терпляче чекали, принаймні деякі з вас. Час майже збіг. Хто ж буде жертвою № 39? Бачите, справа в цьому, будьте обережні з тим що бажаєте, тому що іноді ви можете це отримати"
Мир Всім!
Інформацію я брав з BoxingScene.com вони перші повідомили новину.

Коментарі