БЕРНАРД ХОПКІНС ЧЕМП В 48 РОКІВ!

Це мій перший блог, в ньому я розкажу про велику подію в світі боксу! 9 Березня 2013 року Бернард "Палач" Хопкінс twitter.com/THEREALBHOP побив свій рекорд і став найстаршим чемпіоном світу за всю історію боксу, який завоював титул за однією з основних версій (IBF) у віці 48 років 1 місяця і 22 дні. Попередній рекорд належав теж Хопкінсу 46 років і 4 місяця!!! А перед цим рекорд належав Джорджу Форману 45 років і 9 місяців, це сталося 5 листопада 1994 року коли Джордж Форман нокаутував Майкла Мурера.
У своему твіттері Бернард написав: Thanks every1 who was riding with me. It's been long camp. My team been riding@ShoMalik @kellyswanson1 Naazim sharif Danny Phil що перекладається: ДЯКУЮ КОЖНОМУ ХТО ЇХАВ ЗІ МНОЮ. ЦЕ БУВ ДОВГИЙ ТАБІР(ШЛЯХ)
Бернард Хопкінс на професійному ринзі провів 63 поєдинки, 53 перемоги з яких 32 нокаутом, 6 поразок, 2 поєдинки називають ті які "не відбулися". Бернард виступав у Middleweight, Super Middleweight, і останні поєдинки Хопкінса були у Light Heavyweight (79,37 кг.) Самі важливі поєдинки в Бернарда Хопкінса були з такими боксерами як Рой Джонс 1-2, Фелікс Тринідад, Оскар де ла Хойя, Антоніо Тарвер, Вінкі Рональд Райт, Келлі Павлік, Жан Паскаль 1-2, Чед Доусон 1-2
Від себе скажу, що за карєрою Бернарда я почав слідкувати на початку 2000-их, а вболівати я почав під час бою з Вільямом Йоппі. Останніх пять-шість років експерти боксу ніяк не можуть сформувати свій прогноз на поєдинки Бернарда Хопкінса, тому що за  40 це давно пенсійний вік для будь-якого боксера, і тому що суперники в нього були самого високого класу. Бернард примудряється перемагати за рахунок над відчутів які випрацювалися в нього за його дуже довгу кар'єру(Хопкінс виступає з жовтня 1988 р.). Старіння в боксерів настає тоді коли вони втрачають швидкість, рефлекси, силу удару і головне витривалість. В Хопікінса інший випадок. За рахунок висновків,  доглядом за своїм тілом, високій техніці боксу і "грязними" прийомами Хопкінс і досі виступає на НАЙВИЩОМУ РІВНІ!

Коментарі