Річард Шафер був названий промоутером року від Sports Illustrated

"Richard Schaefer chosen Promoter of The Year by Sports Illustrated

так виглядає стаття на http://ringtv.craveonline.com
Так називалася стаття на сайті біблії боксу журналу The Ring http://ringtv.craveonline.com, вона мені виявилася цікавою, і я вирішив що номінація "Найкращий промоутер 2013 року" є дуже важлива. Оскільки завдяки промоутерам ми смакуємо найкращі поєдинки, завдяки ним ми бачимо бокс, без них не було б боксерів, профі боксерів, хто б платив їм?  Без промоутерів був би лише любительський/олімпійський бокс, а хто зараз дивиться любительський бокс? лише вузький круг людей. Так що для промомутерів потрібно подякувати, їхня праця не так ціниться, вірніше про них знають лише люди які слідкують за боксом. Я пригадую одну приказку про Дона Кінга(найкращого промоутера на всі часи!), але вона стосується не лише Дона, там говориться про те, що він зробив дуже багато хорошого для боксу і популяризації, і багато поганого, тобто, багато великий поєдинків відбулися завдяки йому, і багато поєдинків які не відбулися завдякий йому! Шикарні вечори боксу де даже в андеркарті були чемпіонські поєдинки, пам'ятаю вечір боксу де майже вся еліта хевівейту висупала!!! таке було під силу лише Дону Кінгу! А з другої сторони корупція, маніпулювання рейтингами, надування над боксерами, обкрадання боксерів, підкуп, і інші речі які не прикрашають цей великий вид спорту! Ще трішки про Кінга, коли його боксерів питають чому вони не пішли від нього, хоч він їх і обкрадає, відповідь була приблизно такою: якщо Кінг обіцяє10 млн. вкраде 5 млн., залишається 5 мільйонів, інший промоутер пообіцяє 3 млн. і чесно заплатить 3 млн., але ж 5 більше ніж 3. Промоутери розквітали до дев'яностих років, потім їхня домінація поступилася телебаченню, яке домінує і до тепер.
Стаття на стайті http://ringtv.craveonline.com була не про Кінга, а про Шафера, отже до неї і перейду.
В статті були перечисленні головні досягнення, найбільш важливі вечори боксу. Шафер сказав: "Це очевидно не очікувана нагорода, але я дуже вдячний, це для мене честь".
"Але я хотів би відзначити, що жодна людина не зможе зробити те що Golden Boy Promotions зробила за 2013 рік. Тому я хотів би подякувати нашій команді, нашим спонсорам, бійцям, телевізійним партнерам за їхню постійну підтримку. Зрештою це все про наших фанатів нашого великого спорту, і я буду в подальшому продовжувати проводити найкращі бої з найкращими бійцями в 2014 році і в подальші роки."
2013 рік справді був найуспішніший рік для Голден Бой, доказом цьому служить рекордний призовий фонд у поєдинку Мейвезер-Альварез, який виручив $ 150 млн. 
Ще в статті йшлося що Флойд Мейвезер мл. названий кращим бійцем року від Yahoo! Sports. Мейвезер підписав пакет з SHOWTIME що може коштувати $ 250 млн. за даними онлайн доповіді журналу Forbes, це посприяє Флойду Мейвезеру мл. бути найбільш високооплачуваним спортсменом в будь-якому виді спорту протягом останніх двох років!!!
Річард Шафер відповів що він пишається своїм другом Флойдом Мейвезером молодшим, якого назвали найкращим боксером року від Yahoo! Sports, і додав що разом вони зможуть побити ще не один рекорд. 
Далі йде перелік поєдинків організованих Golden Boy Promotions, серед них найкращі боксери сучасності, їх я переліковувати не буду, їх можна побачтити тут. Я повністю згідний з Sports Illustrated і теж вважаю Річарда Шафера і Golden Boy Promotions найкращим промоутером 2013 року.
Пропоную ключові фігури Golden Boy Promotions взято з вікіпедії 
Ключевые фигуры
Оскар Де Ла Хойя (основатель компании)
Ричард Шафер (генеральный директор)
Эик Гомес (матчмейкер)
Бернард Хопкинс (управляющий партнёр восточного региона США)

Рональд Райт (управляющий партнёр южного побережья США)
Рикки Хаттон (управляющий партнёр в Великобритании)
P.S: Приємно було бачити що інтернет журнал The Ring згідний зі мною в номінації апсет року, про це свідчить назва статті "Upset of the Year", там йдеться про те що фани одноголосно обрали перемогу Майдани над Бронером як "Несподіванка Року". На цьому для Маркоса нагороди не закінчилися. В номінації "Повернення Року" переможцем The Ring визнали Маркоса Рене Майдану!
За версією http://ringtv.craveonline.com "Поєдинок Року" теж  Проводніков-Бредлі, як і в мене у статті "Підсумки. Боксер Року & Поєдинок Року". Мир Всім!
Інформація взята з офіційного сайту журналу The Ring http://ringtv.craveonline.com

Коментарі