Кріс Юбенк мл. домінував над Артуром Абрахамом на протязі всього поєдинку.

Кріс Юбенк молодший сьогодні в Лондоні декласував свого опонента Артура Абрахама, та успішно захистив свій чемпіонський титул за версією IBO.
Це не той поєдинок який потрібно передивлятися по декілька разів, щоб оприділитися хто ж переміг. Мейн івент в Лондоні був в одні ворота, повністтю одностороннім! Як я писав у прев'ю  британець значно більший за ветерана, і це було дуже помітно, хоча це не була головна причина односторонього бою. Головна причина була в таланті і різниці в класі! Даже в праймі, Авєтік, на мою думку, не зміг би навязати свій бій для Юбенка мл.. Крім того що Кріс був більший, він ще був швидший, в нього хороша швидкість рук, плюс він постійно рухався, корпусом, головою, рухався по рингу. Юбенк молодший був просто не досяжним для короля Артура. Ще до плюсів Кріса я відніс би витривалість! Він наносив дуже багато ударів, причому в кожен удар вкладувався! Я ще в перших раундах подумав, а хватить йому сил? Сил вистачило.
Про бій.
Як я вже казав це був бій в одні ворота! 37-ми річний Абрахам був вірний своєму стилю, який дуже нагадує аматорський, і крім міцного блоку нічого не зміг продемонструвати. Раунди за раудами він приймав потужній шквал ударів від чемпіона, з-за пізненням відповідаючи.
Юбенк мл. біг би на одному джебі тримати Артура на дистанції, і перемготи не напрягаючись.
Десь в останніх раундах британець захотів позабавлятися з претендентом, дозволивши тому трішки похазяйнувати. Це була не найкраща ідея, тому що в перше за весь поєдинок Абрахам влучно пробив потужній лівий хук, і ще декілька ударів, вже не таких влучних. Думаю 11 раунд він як мінімум не програв. 12-ий раунд теж пройшов в обмінах, але такого успіху вже Артур не мав.
Вердикт суддів підтвердив мої слова, 118-110, 118-110 і 120-108 на користь чемпіона.
Про Кріса Юбенка мл.
Плюси. Він швидкий, рухливий, багато рухався корпусом, головою. В нього швидкі руки, і дуже потужній удар. Хороший джеб якщо він захоче. Весь набір для домінування в дивізіоні, і на турнірі World Boxing Super Series, на мою думку в нього є!
Мінуси. На мою думку Юбенк молодший дуже широко, розмашисто наносить удари, він не рідко промахується, даже по відносно не рухомій цілі, такій як Абрахам. З сильним суперником, який буде сам наносити удари, це може вилитися у втому. Ще з мінусів. Кріс часто залишаєтсья після ударів на тому ж місці, даже після промахів! Я думаю що гіпотетичний шанс пропустити лакіпанч в Кріса Юбенка значно вищий ніж зазвичай в боксерів його рівня! Це те на чому я себе ловив на протязі всього поєдинку.
Мир Всім!

Коментарі