Кріс Юбенк vs Артур Абрахам за право увійти до World Boxing Super Series!

Сьогодні ввечері Кріс Юбенк мл. зустрінеться в ринзі з Артуром Абрахамом, за право увійти до World Boxing Super Series, а також за титул IBO, яким володіє британець.
Артур Абрахам(46-5,30 КО) вже приймав участь в схожому турнірі, в Super Six він отримав майже три поразки підряд та вилетів з турніру. Цікаво те що він вилетів на стадії півфіналу, програвши для Андре Уорда. Чому з двома поразками він дійшов до півфіналу? Причина в тому що в супер шість по різним причинам Андре Діррел та Жермейн Тейлор покинули турнір. На мою думку Артур був і є замалий для супер міддлвейту, не набагато, але все ж.
Кріс Юбенк мл.(25-1,19 КО) ні вчому схожому участі не приймав, але тим не менш боксер дуже сильний. На мою думку саме Юбенка молодшого побоювався Генадій Головкін. Між ними міг відбутися поєдинок, але казахстанець обрав Келла Брука, теж дуже сильного боксера з іменем.
Але Брук нажаль значно менший за Генадія, і саме в цьому, на мою думку, крилася причина відказу Юбенка. Юбенк-Головкін був би куди цікавішим! Кріс має лише одну поразку від Біллі Джо Сондерса розділеним рішенням суддів.
Видно що Кріс значно більший
На мою думку сильнішим в цьому поєдинку буде Кріс Юбенк молодший. Я не знаю в якій формі зараз Артур, але судячи по тому що він ледь вліз в ліміт супер міддлвейт, думаю що не в найкращій.
Тепер про шанси на турнір. Я вважаю що Юбенк мл. має дуже хороші шанси стати переможцем. По залізу, як кажуть автоблогери, він не поступаєтсья іншим учасникам, а на мою думку і взагалі сильніший! Як воно буде насправді покаже час. 
Мир Всім!

Коментарі