Пакьяо-Хорн. 5 анонімних суддів передивилися поєдинок!


Можливо зараз суперечка після несподіваного рішення суддів у поєдинку Джеффа Хорна проти Манні Пакьяо вже вляглася, так як бій відбувся тиждень назад, але я вирішив приділити цій темі декілька рядків.
По-перше я взагалі не розумію заради чого весь шум і гам?!? Як Лєбєдєв не яскраво провів свій останній поєдинок, то на нього накинулися з критикою, хоча бій він виграв. А тут Манні в свої 38 поїхав в Австралію, провів жахливий поєдинок, як для Манні, і програв його за рішенням суддів. 

По-друге, для мене вражаючим факотором був не вердикт суддів, а перфоменс Пакмена! Ті жахливі паузи, і та й взагалі то був не Манні. Тому на мою думку, про цей бій не має чого так шуміти. На місці The Ring я б зазначив що не згідний з рішенням суддів, і написав би коротеньку статтю. А Рінг пише декілька статтей на цю тему, і явно роздмухує її! Я не вважаю що ця поразка якось впливає на подальший хід карєри Манні Пакьяо! Даже Арум заявляв що не вважає цей результат за пограбування!
П'ять анонімних суддів з різних країн судили цей поєдинок з трансляції, але БЕЗ ЗВУКУ!!!
Переможець на карточках п'яти суддів Джефф Хорн 115-113, або сім раундів до п'яти.
Усі п'ять анонімних суддів віддали для Паккьяо 3, 8 і 9 раундаи. "Пакмен" також виграв 5-й раунд в очах чотирьох суддів, а 11 раунд - за  в очах трьох.
Хорн виграв раунди 1, 6 і 12 на всіх п'яти картках; раунди 2, 4 та 7 на чотири картках, а потім три з цих суддів віддали третій раунд для Джеффа Хорна.
"Результати поєдинку Джеффа Горна та Менні Пакьяо були суперечливими, що викликало суперечки серед вболівальників", - заявила WBO. "З цієї причини прозорість настільки важлива. WBO не має повноважень скасовувати рішення судів на власний розсуд, оскільки воно може бути скасоване лише у випадку шахрайства чи порушення закону, що не має відношення до даного випадку ".
Цитую:
В цілому було лише три чітких раунди: 1-й раунд для Хорна, 6-й раунд Хорн і 9-й раунд для Пакьяо. Нагадую що поєдинок в девятому раунді було майже зупинено, ввиду того що Пакмен потряс автралійця.
У контракті є пункт про реванш, тому цілком можливо що реванш ми побачимо. Питання в тому кому він потрібен? Хорн заявляє що знає як нокаутувати Манні.
Думаю це не буде таємницею, але я вважаю що Великий Манні Пакмен Пакьяо, боксер десятиліття, повинен піти на пенсію.
Мир Всім!
Інформацію я черпав в основному з сайту WBO де йшлося про перегляд поєдинку 5-ма анонімними суддями. Та цитата з Ringtv.com

Коментарі