Кіт Турман переміг Шона Портера. Можливо бій року

Цей поєдинок перевершив всі очікування, мало хто очікував на таку битву, очікували на рівний поєдинок, але не на бій року.
Турман vs Портер на двох влаштували таке побоїще яке стало головним претендентом на "бій року". Можливо цього року хтось влаштовував кращий двобій, але не на такому рівні як Турман-Портер.
В попередній статті я коротко розповів про учасників цього двобою, але не перечислив головних перемог кожного. А Турман і Шон Портер мають чим похизуватися. Кіт здобув перемогу за очками над GHOST Робертом Герреро. А Шон переміг Девона Александера та Едрієна Бронера.
Про поєдинок.
Як я вже казав, поєдинок видався на славу, прям Гатті-Уорд)). Як і прогнозувалося той хто навяже свій стиль супернику, той і переможе. Так і сталося. Шон Портер не зміг замкнути швидкого і мобільного Турмана і Кіт мав місце для маневру. Хочу сказати що і Портер теж досить швидкий, далеко не відставав.
Взагалі бій як і прогнозувалося, був рівний, тотальної домінації не було, потужні атаки проходили як від одного так і від другого.
Після 12-го раунду судді відали перемогу діючому чемпіону Кіту Турману. 
Бій був рівний, доказом того є числені коментарі в соц. мережах, де люди дають перемогу Шону Портеру. Я згідний з рішенням суддів. Думаю якби дали б нічию, тоже було б нормально. Тому що більш потужні панчі ціняться більше ніж просто влучання, плюс при нічиї чемпіон зберігає титул.
Про плани.
Для того щоб визначити найкращого у велтервейті, для Турмана сватають три варіатнти, 1-ий реванш з Портером, 2-ий Денні Гарсія, 3-ій Келл Брукс. 
З цієї трійці я найдужче хочу побачити в ринзі з Турманом Денні Гарсія. Я думаю The Ring  не пошкодує свій титул переможцю цього бою.
Мир Всім!

Коментарі