Турмен vs Портер #ThurmanPorter

Були часи коли велтервейт був моїм улюбленим дивізіоном, там водилися такі акули як: Шейн Мозлі, де ла Хойя, Тринідад, Заб Джуда, Вернон Форрест, Маргаріто, Ріккі Хатон, Костя Цзю і Фернандо Варгас. І майже всі вони були на той час у р4р. Раніше велтервейт наказував зухвальців які туди переходили і не були на 100% готовими до нього. Я даже пригадую один з таких випадків, а саме Заб Джуда vs Коррі Спінкс I. Тоді спроба увірватися в цей престижний дивізіон для Super Джуди виявилася провальною.
Наразі ситуація помінялася, зараз майже ніхто не знає таких імен як Кіт Трумен і Шон Портер, а вони займають високі місця у велтервейті, і будуть змагатися за чемпіонство у цій вазі за версією WBA.
Тепер про боксерів. Шон Портер агресор, буде йти в перед, піддавлювати, буде старатися нокаутувати свого опонента як найшвидше. Кіт Трумен буде боксувати, спробує перевести бій в технічне русло, влаштувати таку собі шахову партію. І хто перший зможе здійснити свій план, той і переможе. 
Ден Бірмінгем тренер Трумена і двох разовий тренер року за версією BWAA, був наставником для Кена Портера, батька Шона, який в свою чергу бував у куті Кіта Трумена.
Самі бійці постіно висловлюють слова поваги один до одного, даже більше, вони заявляють що товаришують. Вони провели разом 30 раундів спарингу будучи в професіоналах. Не типова для американців ситуація коли суперники висловлюють слова взаємоповаги.
Всі відзначають рівність протистояння(matchup) і виявляють інтерес до цього поєдинку.
Думаю бій буде чудовий, враховуючи різницю стилів, але я не думаю що він кине тінь на бій Джошуа-Бризіл.
Мир Всім!

Коментарі