Андре Уорд без суперника за 6 тижнів до поєдинку!

Андре Уорд, олімпійський чемпіон, переможець грандіозного турніру Супер Шість, на даний момент залишається без суперника за 6 тижнів до поєдинку який відбудеться 30 липня. Минулого місяця пропонувалося три опонента: Натан Клевері, Олександр Бранд і Ерік Скогланд.
Це поганий є знак, в першу чергу для самого Андре, в другу для нас, вболівальників його таланту. Ця новина говорить про те, що 30 липня в Андре Уорда буде слабкий суперник, про це в першу чергу свічить статистика. За 6 тижнів в профі боксі підготуватися майже не реально, тим паче до Андре Уорда. В цій ситуації є і плюс, слабкий суперник дозволить добре виглядати Андре перед глядачами. Тут є і дурга сторона медалі, прохідний поєдинок може зашкодити Уорду в перспективі його поєдинку з Ковальовим. Коли я робив прогноз на цей поєдинок, який доречі відбудеться 19 листопада в Вегасі, то я оперався на прохідний поєдинок у вигляді сильного опонента, щоб струсив іржу з плеч виходця з Оукленду.
Мир Всім! 
P.S: Появилася нова група ВК, Бокс Говорить - Думки про бокс з усього світу! Всі твіти повязані з боксом, новини, пререведені на російську. 

Коментарі