Андре Уорд vs Джо Кальзагі. Dream Fight

На днях побачив забавне відео на офіційному каналі Мейвезера. Де Джефф Мейвезер(один з дядьків Флойда, теж тренер) проводив опитування серед відвідувачів і просто гостей боксерського залу Мейвезера. Питання було фентезі файт: Андре Уорд vs Джо Кальзагі хто кого переміг би в праймі. 
Серед опитуваних були як прості боксери ТМТ так і легенди, плюс тренери. 
Всі відзначали що це був би крутий поєдинок, приблизно половина вважала що Андре Уорд переміг би, завдяки захисту, та розумовим здібностям. Друга половина вважала що переміг би Джо Кальзаге, завдяки тому що він дуже працьовитий в ринзі і наносить дуже багато ударів за раунд, не вкладуючись в них, його головна ціль була нанести багато ударів.
Я не рахував кого більше обрали, але думаю приблизно порівну. Важливо відмітити, що дехто з присутніх забував що Уорд був дуже швидким до переривів, через травми та судову тяганину. Я хотів би їм нагадати переглянути бій з Кесслером, тай узагалі бої Супер Сікс чи з Доусоном. На мою думку Андре Уорд зарад не в праймі, зараз він в пост-праймі. Топ його минув після поєдинку з Доусоном(2012).
Тепер моя точка зору. Я вважаю що перемогу за очками здобув би Андре Уорд. В праймі, уточнюю що коли мова йде за Dream Fight до уваги беруться боксери з прайму, тобто на піку своєї форми. Так от в праймі Андре був неймовірно швидким, в боях з Ковальовим такого вже не було, в нього був кращий таймінг він більше рухався, значно менше пропускав, він був значно кращий за ту версію Андре Уорда що був з Ковальовим. І це легко доказати, просто передивіться бої з супер шестірки, та поєдинок з Доусоном. Коли Андре відчуває свою перевагу, він наберає обертів, і даже йде на ризик!
Кальзаге в праймі справді наносив дуже багато ударів за раунд, не памятаю чи був він рекордсменом, але одим з найпрацьовитіших точно був. Але тут є ложка з дьогтем, засмучує його опозиція, він крім Джеффа Лейсі нікого з молодих та сильних не перемагав. Я думаю старих Хопкінса і Джонса мл., не варто рахувати, плюс Рой і Бернард відправляли Джо в нокдаун в початкових раундах. Да того самого Лейсі на запчастини розібрав Жермейн Тейлор. Джо Кальзаге був топовим боксером, але Уорд я вважаю кращий, плюс Джо не був королем р4р.
Доречі про відео, там не потрібно мати багато знань англійської, щоб зрозуміти про що мова. Джон Девід Джексон на кавері, свій голос відав за валійця.
Мир Всім!

Коментарі