Директор Комісії не бачить причин щоб результат бою Уорд-Ковальов було скасовано

Це перекладені уривки з статті на сайті https://www.ringtv.com повна версія статті на оригіналі https://www.ringtv.com/502951-kathy-duva-officially-protest-finish-andre-ward-sergey-kovalev/
Нагадую це не моя точка зору, а автора статті і людей причасних до бою, я лише з нею погоджуюся!

Останній удар Уорда відхилився низько, але Ковальов був у великій біді, задовго до цього. Ковальов був в режимі виживання після пропущеного удару з права, і мова його тіла була переможеної людини. Він не викидав удари у відповідь, він відскочив на тьорнбакл не задовго до того як втрутився Уікс
100% Дозволений удар!

Штат Невада Спортивний Виконавчий директор Комісії Боб Беннет сказав RingTV.com в неділю, що він не бачить «ніяких підстав для скасування результату», хоча протест буде проходити через процес на цьому тижні.

Боб Беннет зазначив, що Ковальов був вражений легальним, чистим правим ударом в щелепу раніше в 8 раунді, і що Ковальов приймає «град ударів і декількох пострілів в корпус, які зробили йому боляче» на фініші. Там також причина, за правилами, миттєвий повтор не використовується на останній удар.

 Беннет: Я запитав Тоні Уікс« ви хочете поглянути на повтор чи ви задоволені (ударами) які були на поясі або в безпосередній близькості? »

Уікс відповів: «Вони були на лінії, вони були на поясі, і вони були хорошими ударами, і мені не потрібно переглянути повтор через нарікання Ковальова. Він явно програв бій, і я зупинив його«.

Чи Уікс зупинив бій занадто рано? Можливо. Але Ковальов не протестував, аж поки набагато пізніше Уорд підняв руки до верху.

Це був Уорд, який зламав Ковальова ментально і фізично тим самим зміцнив свій статус, як найкращий pound for pound боєць в світі.

Коментарі