Мурат Гассієв здолав Дениса Лєбєдєва за очками.

В суботу ввечері в палаці спорту Мегаспорт, Москва, відбувся поєдинок за звання чемпіона світу за версією IBF cruiserweight. Чемпіон Денис Лєбєдєв відстоював свій титул, в бою проти Мурата Гассієва.
Взагалі бій не визивав великого інтересу, не зважаючи на титул. Про Гассієва я нічого не знав, а от Лєбєдєв достатньо відома персона у крузервейті. Він може похизуватися перемогами над зірковими суперниками, думаю такі імена як Рой Джонс мл. і Джеймс Тоні, хоч і на пів мертві, але говорять самі за себе. Плюс було ще декілька хороших імен, Елісер Кастільйо(бився з Володимиром і Мурером) і Енцо Маккарінеллі(бився з Хеєм, нокаутував Роя).
Поєдинок виявився не легким для чемпіона. Пресинг Мурата був не ідеальний, даже більше того, безударний, але дієвий. Денис постійно відступав, проводячи короткі легкі комбінації, більшість влучно, але на претендента вони не лякали. Перші чотири раунди, були за Денисом, по тій причини що Гассієв був дуже пасивний, він підходив з блоком, пропускаючи удари в основному в блок.
В п’ятому раунді картина бою помінялася. Мурат Гассієв почав пресингувати, і викидати потужні удари, в тому числі і по корпусу. Один з таких ударів відправив чемпіона в нокдаун. Після нокдауну претендент почав господарювати в ринзі до кінця поєдинку, при тому так же само пропускаючи на підходах і відходах, і так же само наносячи дуже мало ударів, просто катастрофічно мало. Мурат наносив ударив безпосередньо на ближній дистанції.
Було видно що Денис був більш підкований в технічному плані, ніж Мурат, цей молодий парубок був простий як двері. Будучи високим, він жахливо рухався на ногах, абсолютно не викидав джеб. Єдине що його спасало, це дуже потужні удари, було видно наскільки вони потужніші за удари Лєбєдєва. На фоні Дениса, Мурат виглядав велетнем, і я просто не міг зрозуміти чому Абель Санчес не заставляв його більше рухатися і викидати джеб, він лише за рахунок джеба міг виграти цей бій.
По завершенню 12 раундів, за розділеним рішенням суддів перемогу здобув Мурат Гассієв! В принципі заслужено.
Було б цікаво подивитися на поєдинок Усик vs Лєбєдєв, вони в одній ваговій категорії, і все може бути. Як на мене, Денис Лєбєдєв не рівня для Олександра Усика. Я доволі тверезо дивлюся на Усика, і я не порівнюю його з Ломаченко, але у своїй ваговій категорії я вважаю його лідером.

Мир ВСІМ!

Коментарі

  1. Як на мене небуло там явної перемоги Гасієва. І все тому, як ти пишеш, що Гасієв був простий, як двері. Лєбєдєв був значно кращий на ногах, у захисті, у різноманіті ударних комбінацій. І що найголовніше він мав перевагу у влучних ударах. Як на мене програв максимум 5 раундів + нокдаун виходить нічия. Враховуючи, що він чемпіон, рівні раунди мали б зараховуватись йому. Короче кажучи рівний бій, з спірним результатом.
    Щодо кандидата у суперники Усику, думаю Гасієв буде простішим, через малий досвід великих поєдинків і свою швидкість.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Повністю згідний, поєдинок був рівним. Я теж вважаю що Гассієв буде зручнішим опонентом для Усика ніж Лєбєдєв. Якщо чесно я від Дениса очікував більшого.
      Що думаєш на рахунок Усик vs Хук, і турніру в цілому?
      P.S: Вибач що не опублікував коментар, я забув зняти галочку з модерації коментарів.

      Видалити

Дописати коментар