Уайлдер vs Арреола. Прев'ю

Доброї ночі всім. Спішу донести свою точку зору на про сьогоднішній боксерський вечір, чемпіонський вечір. Сьогодні на нас чекає захопливий чемпіонський поєдинок за версією WBC, де чемпіон Деонтей Уайлдер буде в четверте відстоювати свій титул.
Прев'ю буде дуже коротким, так як сам поєдинок буде коротким.
Крістобал Арреола відомий нам по поєдинку з Віталієм Кличко що відбувся у 2009 році, тоді українець домінував на протязі всього поєдинку, вдало кружляючи на дистанції закружуючи Арреолу. Даже тоді, ще будучи не битим і молодим Кріс полюбляв ловити удари Віталія головою, це великою мірою його весь захисний арсенал. Арреола володіє потужним ударом, це його основий козир, при його вазі, на передодні він заважив 111,7 кг. про швидкості можна забути. Єдиний важливий бій який Кріс не програв, це поєдинок проти Джамілья МакЛайна, саме ця перемога дала бій за титул Віталія Кличко.
Уайлдер. Тут все простіше, я про нього вже писав, але якщо коротко, його можна охарактеризувати трьма словами: СИЛА СИЛА СИЛА. Більше нічого не кидається в очі коли дивишся на Деонтея Уайлдера. Уайлдер володіє вбивчим ударом, з двох рук, в нього буквально динаміти в кулаках, динаміти якими він не докінця вміє користуватися. Я маю на увазі жахливу техніку чемпіона. Його удари летять не по правильним траекторіям, не відомо з відки вилить його черговий удар. Деонтей не цурається ближньої дистанції, що є не звично, зазвичай високі боксери з великим розмахом рук тримають суперника на дальній дистанції. Уайлдер себе комфортно почуває і там і там, хоча пропускає він більше на ближній дистанції, осоливо коли залишається після своєї атаки.
Тепер про поєдинок. 
Що тут можна говорити, занепадає наш надважкий дивізіон, Кріс Арреола полуає, я не сказав здобуває, получає title shot, і не де небудь а по WBC, куди котиться світ?
Якщо Шпілька був досить рухливим, і ми знаємо чим це все закінчилося, то що буде коли важкий і вже не молодий Крістобал Арреола буде проти стояти для Уайлдера? Висновок напрошується.
З другої сторони Уайлдер в бою з Стіверном, значно нижчим і повільнішим опонентом провозився всі 12 раундів. Бермейн Ствіерн тоді добре перекритий покачував майтник, більш-менш, і цього вистачило для того вижити у війні з бронзовим бомбардимром.
Я вважаю Уайлдер повинен виграти нокаутом у першій половині бою. А як воно буде покаже сьогоднішінй вечір боксу. 
Доречі Уайлдер-Арреола можна подивитися наживо на сайті телеканалу "Матч ТВ".
Мир Всім!
Фото з www.boxnews.com.ua

Коментарі