Уайлдер vs Арреола. Новини

Як повідомлялося Деонтей Уайлдер вирішив свій наступний поєдинок провести з Крісом Арреола, нагадаю що планувався мега поєдинок з Олександром Повєткіним, але через проблеми з допінгом бій скасували. Дізнавшись ім'я претендента експерти почали бомбити, і я їх розумію, Арреола не тягне на претендента на найпрестижніший титул. А що цей бій дає для чемпіона, нічого, один крок вперед і два назад, схожа ситуація з Уордом. З Арреолою він буде виглядати красиво, але в плані техніки і розвитку цей бій йому нічого не дає. 
У Деонтея жахлива техніка і її потрібно лікувати, швидкими технічними боксерами, які вміють тримати дистанцію і які мають план на бій, і головне які хочуть перемагати. Якщо цього не зробити, Уайлдер рости не буде і його кар'єра може зазнати фіаско! Даже скажу більше, якщо образно кажучи його не "вилічити", то довго правити він не буде, думаю найдеться хтось з легкими ногами, рухливою і розумною головою, хтось хто зможе читати всі не хитрі задумки чемпіона, і тоді подивимося як скажуться на Уайлдері його промахи, а я думаю скажуться враховуючи те що Деонтей завжди вкладується в свій удар.
Задатки для домінування в дивізіоні Уайлдер має, думаю їх не потрібно перечислювати, але йому потрібен хороший тренер який прикріпить йому хоч дрібку технічних навиків.
Мир Всім! 

Нагадаю про новостворену групу ВК Бокс Говорить Думки про бокс з усього світу!

Коментарі