Можливо Нокаут Року! Канело - Хан

7 травня в Лас Вегасі відбувся поєдинок між Канело Альварезом(46-1-1, 32 КО) та Аміром Ханом(30-3, 19 КО) це був титульний поєдинок за версіями WBC та Ring Magazine в середній вазі(72,5 кг). Увага до цих імен була прикута вже давно, особливо до Аміра Хана. Хан - британець пакистанського походження. Він був справжньою суперзіркою, але пару нокаутів приземлили його. Трішки схожа картина і в мексиканця. Остані поєдинки Сауля розвіяли міф незупинимого. Поєдинок безперечно був обговорюваний і був жаданий, що робить його результат претендентом на нокаут року! В принципі нокаут року дають не залежно від статусу учасників. Але в моєму бачені на статус поєдинку повині звертати увагу, тому що боксерам було що втрачати. Натомість дуже багато мексиканців у вагових дивізіонах що до 63 кг, бідних дивізіонах, колотят одне одного не на життя а на смерть. Там одні програють другі виграють, майже в кожного багато поразок, і ніхто не знає що таке захист, та і удари там не такі сильні, хоча бувають вийнятки.
 
 
Взагалі поєдинок видався яскравим, з інтригою. З першого раунда всі розібрали свої ролі, Хан, швидший значно легший, кружляв на дистанції, виглядав таким собі матадором. Мексиканець в свою чергу був повільним, не встигав, вишукував свій шанс. В Сауля і раніше були проблеми з легкими на ногах суперниками. Це було класичне протистояння стилів, люблю такі.
В шостому раунді Канело отримав свій шанс, правий через руку, дальній, влучає прямо в ціль і британець падає немов підкошений, глибокий нокаут!
На мою думку такий поєдинок є гідним претендентом на звання "Нокаут Року".
Мир Всім!
Фото: xsport.ua isport.ua

Коментарі