Ломаченко КО 5 Мартінез

В суботу ввечері на Медісон Сквер Гарден, відбулася історична подія, українська сенсація Василь Ломаченко вперше за всю історію боксу здобув чемпіонський титул в двох вагових дивізіонах за 7 поєдинків! Такого не робив ніхто.
Для мене особисто це не являється якимось таким показником на якому варто зациклюватися.
На даному етапі треба радіти за Василя, тому що поєдинок видався відмінний, виглядало це так ніби Ломаченко прибув з іншої планети, перевага в швидкості рук і в роботі ніг була очевидна. І не будемо забувати що Роман Мартінез в даному поєдинку виступав як чемпіон по версії WBO. Майже з перших хвилин Василь почав влучати потужніми ударами, на які чемпіон не реагував. Натиск з боку претендента почав посилюватися, удари влучали все частіше, Ломаченко працював відмінно, легкий на ногах, ні на секунду не покидав зручну собі дистанцію і постійно був поряд з Мартінезом. Вже 4-му рауднді чемпіон виглядав безнадійно. В п'ятому раунді домінація Василя Ломаченка досягла логічного завершення. Пропускаючи удар за ударом чемпіон залишився на ударній дистанції, Ломаченко моментально всаджує лівий аперкот і в догонку правий боковий, Мартінеза як і не було. 
 
Шикарий нокаут, який може конкурувати з Канело-Хан і претендувати на нокаут року.
Дуже приємно було чути вигуки наших вболівальників які прибули на легендарну арену MSG, і це дивно, тому що вони перекричали пуерторіканських вболівальників, діаспора яких в Нью Йорку дуже велика.
В цьому поєдинку Василь нагадав мені Шейна Мозлі. Всі ці не підготовлені удари від ситуації, швидкі атаки, безстаршність і завжди поряд з суперником, не даючи тому розслабитися, нагадують мені великого Шейна Мозлі. Звичайно в Шейна значно сильніший удар, але робота ніг у Ломаченка не гірша, а можлило і краща. На даний момент їх не можна зрівнювати, Василь лише на початку свого зіркового шляху, і якщо він буде нормально себе відчувати у цій вазі, і не буде заграватися з скачками по дивізіонах, і якщо не буде такої підстави з боку промоутера яка була у поєдинку з Салідо, то слова Ела Берстейна(@AlBernstein) showtime аналітика і члена Зали Слави можуть збутися: 
"З урахуванням його дисциплінованого ставлення до боксу і величезного таланту, я не вважаю, що буде перебільшенням сказати, що Василь Ломаченко міг би стати Великим боксером всіх часів."
Про плани. Арум говорить реванш з Салідо. Якщо все буде по-чесному то я не проти такого поєдинку, але потрібно на 100% бути впевненими в тому що Василь готовий до featherweight(58,96 кг)
Мир Всім!
Фото: isport.ua apostrophe.com.ua

Коментарі