Екскурс в історію. Кличко vs Джефферсон

Передивляючись старі поєдинки, братів Кличко, Маскаева, Туа, Мозлі, Льюїса, Хопкінса я згадав про цей поєдинок, тим паче я його дивився наживо по 1+1. Пам'ятаю що я дуже хвилювався, це просто не передати, серце моє колотило без упину всі півтора раунди. На це була причина. Джефферсон був ПЕРШИМ справжнім екзаменом для Володимира, він вмів рухатися, був розкований, в нього були хороші ноги, він високий і володів нокаутуючим ударом. Моживо на той момент, 2001 рік, він був не в праймі, але був у хорошій формі. Він знав що з нього требується і постійно пробував скоротити дистанцію, і пробити на скачку. Володимир в свою чергу, на той момент, тренувався у Фріца Здуника і хорошими ногами похвалитися не міг, даже більше того, ноги були його великим мінусом. Це з Стюартом він зумів добре рухатися по рингу закручувати ітд., а до того ні.
В першому раунді в Дерріка Джефферсона не погано получалося скорочувати дистанцію і пробивати на скачку. Виглядало це дуже не безпечно. Згадую свої емоції тоді. В нокдауні американець все ж таки встиг побувати, лівий боковий від Володимира пройшов у ціль.
В другому раунді Джефферсон був більш обережним, вже не так агресивно кидався на Володимира. І це принесло плоди. Деррік почав застрягати на дальній дистанції, де королем був Кличко молодший. Пострибуючи на дистанції Володимир правим через руку відправляє Джефферсона в дуже яскравий нокдаун, рефері дозволив продовжити поєдинок, хоча не на довго, після чергового лівого бокового від Володимира Деррік падає, і рефері зупиняє поєдинок.
Той факт що цей поєдинок транслював HBO after dark, хоча можливо не наживо, доказує важливість цього поєдинку. Коментатори з HBO були в захвати від побаченого!
А я ще пам'ятаю нам тоді показували хайлайти Джефферсона, на них він когось жорстко вирубвав, що добавляло старху всім українцям які зібралися біля телеекранів.
Мир Всім!
Посилання на поєдинок www.youtube.com/watch?v=7DdOSiYnQgY

Коментарі