Mayweather-Alvarez: ПОЧАЛОСЯ!

Mayweather-Alvarez: The heat is on - так називалася стаття, на сайті в біблії боксу журналу "The Ring", яка була присвячена МЕГА ПОЄДИНКУ - Мейвезер vs. Альварез(хеш-тег у Твіттері #TheOne), який відбудеться 14 вересня на телеканалі SHOWTIME PPV. "Mayweather-Alvarez: The heat is on" перекладається як  "Мейвезер-Альварез: Спека включилася", одинм словом промо-тур розпочато. Від того і назва моєї статті "Mayweather-Alvarez: ПОЧАЛОСЯ!"
 Промо-тур розпочався  в Нью-Йорку на Таймз Сквер 18 червня, а закінчився 2 липня у Лос Анджелесі. Боксери презентували свій бій у таких містах як: Вашингтон, Чикаго, Сан Антоніо, Маямі, Гранд Репідс, Атланта, Хьюстон і ЛА з Н-Й.
Традиційно для Мейвезера, та і Канело також, на прес конференціях завжди багато людей
Про Флойда Мейвезера молодшого і Канело Альвареза, сказано багато, але я нагадаю що останіми суперниками у них були Роберт Герреро і Остін Траут відповідно. Якщо Мейвезер обіграв Герреро легко, то у Канело з Траутом прогнозовано були серйозні проблеми. На мою думку у Канело Альвареза не має жодних шансів, але мене хвилює одна річ, я почав помічати спад у Флойда, спад його навиків і рефлексів. Це було під час його поєдинку з Ортісом, можливо я помилявся, адже Флойд Мейвезер мл. перші раунди проводить значно пасивніше, ніж інші(адаптовується до суперника). Зараз я в цьому впевнений, після поєдинку з Котто це стало дуже помітно, це все ж той самий Флойд Мейвезер, але швидкість ніг, рефлекси погіршилися. Так от якщо вірити моїм спостереженням, то шанс у Сауля Альвареза таки Є! Це в першу чергу пресинг, для Альвареза потрібно за пресингувати Флойда, відрізати йому простір, сковувати, і по можливості вразити Флойда силою удару. Для цього йому потрібно декілька разів влучити, що є майже не можливо, на протязі всієї карєри Флойд Мейвезер мл. пропускав сильні удари дуже дуже рідко(окрім першого поєдинку з Хосе Луїсом Кастільо) Але я б хотів би відмітити дуже високу ручнку швидкість у Сауля, що може йому в цьому допомогти. Звідси і мій прогноз на цей поєдинок: перемога Мейвезера за очками. Хоча можливо і нокаут, проблема в тому що я не знаю, як буде діяти Альварез в разі якщо на нього будуть сипатися удари Флойда, коли Флойд адаптовується до суперника він починає поступово переходити в атаку все частіше і частіше, от тоді то і подивимося наскільки КРУТИЙ Канело Альварез.
Подякувати за цей поєдинок можна промоутерам, чи телеканалу SHOWTIME, але я вважаю що в першу чергу подякувати треба самому Флойду Мейвезеру молодшому. Причина тому, що раніше Флойд вибирав собі в суперників боксерів, зрозуміло що з іменем, але дуже зручного, або по стилю(частіше всього), або заставляючи суперника набирати, чи скидати вагу відповідно до того в якій вазі знаходиться Красуньчик Флойд. На протязі останніх років Флойд, почав підбирати в суперинки, вже тих боксерів, яких хоче бачити публіка і телеканали. Флойд це робив задля того, щоб солідно збільшити свої гонорари. На мою думку це почалося з Віктора Ортіса(вересень 2011р.), а вже наступний поєдинок з Мігелем Котто(травень 2012р.), приніс Мейвезеру рекордний гонорар.
Поєдинок Мейвезер-Альварез відбудеться в Лас Вегасі, Невада у MGM Grand Hotel & Casino, як я вже писав 14 вересня, бій буде титульний за пояси: WBA(super), WBC & The Ring Magazine у вазі Light Middleweight(до 69,9 кг.). Я взяв антропометричні порівняння боксерів, з офіційного сайту SHOWTIME
FLOYD MAYWEATHER-CANELO ALVAREZ
Grand Rapids, MichiganHOMETOWNJuanacatlán, Jalisco, Mexico
36AGE22
68 in.HEIGHT69 in.
72 in.REACH71 in.
44-0, 26 KOsRECORD42-0-1, 30 KOs
Сауля Альвареза представляти думаю теж особливої потреби не має, але я все ж нагадаю що ця молода мексикансья зірка засвітилася, не так як завжди буває миттєво, а поступово, після перемог над сильними і відомішими суперниками, я б відмітив би Керміта Синтрона як першого серйозного опонента. Після перемоги над Шейном Мозлі(травень 2012 р.) він став справжньою супер зіркою. Я думаю що вирішальну роль відіграли не самі імена, а те як дуже молодий Альварез їх знешкоджував!!! Саме це стало рушійною силою його популярності і признаності!
Доказом моїх слів на рахунок того що Мейвезер і Альварез є дуже популярні, послугує статистика яку я взяв на сайті газети "Сегодня" http://sport.segodnya.ua Стаття називається: "Бой Мейвезер - Альварес побил рекорд выручки от продаж билетов"
Як повідомляє газета, цей поєдинок б'є нові рекорди, квитик на поєдинок який відбудеться у вересні були розпродані менш ніж за добу!!! За словами одного з промоутерів Р.Шафера(Golden Boy Promotions), квитків продано приблизно на 18,6 міліонів доларів, що є рекордом, попередній був у 2007 році, 18,4 млн. у поєдинку Мейвезер - де ла Хойя.

Цей ажіотаж підсилює те, що у суботу 14 вересня, хтось із цих непереможних боксерів ВПЕРШЕ ПРОГРАЄ! Тому рекомендую всім хто матиме змогу його подивитися!
Мир Всім!

Коментарі